BECOFIN

Hoe BECOFIN u kan helpen

BECOFIN biedt u diensten aan voor achterstanden in uw administratie, full-time of flexibel, uw administratie (deels) uitbesteden, fiscale vraagstukken, franchise-trajecten, herstructureringsprocessen, opstart van uw onderneming, en meer…

Diensten

Door ziekte of ontslag van een van uw medewerkers kunnen er achterstanden binnen uw financiële administratie ontstaan. In dat geval helpen wij u graag met deskundig personeel dit soort situaties snel onder controle te krijgen.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.

In het MKB is er grote behoefte aan een controller, maar niet op fulltime basis. BECOFIN biedt u daarvoor de oplossing: Flexibel Control.

De controller werkt dan binnen uw organisatie op vooraf met u afgesproken tijden en perioden. Hij of zij neemt de volle verantwoording voor zijn/haar takenpakket en toont zich net zo loyaal en betrokken bij uw bedrijf als een eigen medewerker.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.

BECOFIN biedt een (web-based) totaal-oplossing voor uw financiële administratie, wanneer u die volledig wenst te outsourcen. BECOFIN heeft daarvoor een totaal-oplossing voor de financiële dienstverlening.

U betaalt een maandelijks een vast bedrag en daarvoor kunt u gebruik maken van een online boekhoudsysteem.
Daarnaast kunt u tegen een (gereduceerd) tarief diensten van BECOFIN afnemen.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.

BECOFIN kan u adviseren en begeleiden op fiscaal gebied, bij de start of herstructurering van uw onderneming en bedrijfsopvolging, alsmede op het gebied van pensioen-, schadeverzekeringen en hypotheken.

Fiscaal advies
Op gebied van alle belastingen is BECOFIN u graag van dienst.

Startende ondernemer
BECOFIN kan u helpen met uw ondernemingsplan. Naast de inschrijving bij de Kamer van Koophandel, het aanvragen van een fiscaal nummer voor de nieuwe onderneming moet er ook in veel gevallen een financiering geregeld worden. Samen met onze business partners zijn wij u graag van dienst bij het beoordelen van investeringsplannen en kredietaanvragen.

Herstructurering, franchise en bedrijfsopvolging
Met onze ervaring zijn wij zeer goed in staat u bij te staan in processen van herstructurering, franchise en/of bedrijfsopvolging. Ook hierbij maken wij gebruik van de samenwerking met onze business partners.

Pensioenen, verzekeringen en hypotheken
Met behulp van haar business partners kan BECOFIN u ook voorzien van advies met betrekking tot pensioen- en schadeverzekeringen en hypotheken. Ook op het gebied van financiële planning beschikt BECOFIN over een uitgebreid netwerk van specialisten.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.

BECOFIN kan u begeleiden bij de opstart, het onderhouden en het aanscherpen van uw franchise-formule.

Opstart en implementatie van uw franchise-formule
BECOFIN helpt u graag met de opzet van uw ondernemingsplan. Samen met haar business partners kan BECOFIN u behulpzaam zijn bij het aanvragen van een financiering.

BECOFIN biedt u o.a. de expertise bij

  • het in kaart brengen van uw bedrijfsprocessen
  • het opstellen van het franchise-contract en het daarbij horende handboek,
  • screening van uw potentiele franchisenemers
  • en meer…

 

Door middel van haar netwerk kan BECOFIN u helpen aan specialisten op het gebied van

  • Marketing: strategie, positionering, markt- en productontwikkeling, etc.
  • Automatisering: (web)hosting, hardware, software, etc.
 
Onderhoud van uw franchise-formule
Het is aan te raden uw franchise-formule regelmatig te toetsen en te onderhouden. BECOFIN is u daarbij graag behulpzaam.
 
Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.