BECOFIN

BECOFIN

Disclaimer

Algemeen
Het onderstaande is van toepassing op alle webpagina’s van BECOFIN. Door de webpagina’s te gebruiken stemt u in met de Disclaimer.

BECOFIN doet er alles aan om de kwaliteit van haar website op een hoog niveau te houden. Bij het samenstellen en onderhouden van de website wordt de hoogst mogelijke zorgvuldigheid in acht genomen. Zij kan echter niet instaan voor de juistheid van de op of via haar website aangeboden informatie en documenten. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Aan de informatie kunnen derhalve geen rechten worden ontleend. In geen geval is BECOFIN aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade als gevolg van of in verband met het gebruik van de op deze website beschikbare informatie of documenten.

Auteursrechtelijke en merkrechtelijke bescherming
Alle op deze website voorkomende afbeeldingen/merknamen van BECOFIN zijn auteursrechtelijk en merkrechtelijk beschermd en mogen niet zonder toestemming van BECOFIN worden gebruikt, op welke wijze dan ook. Neemt u in geval van twijfel of onduidelijkheid contact op met ons.